mykonostv.gr
ΡΕΠΟΡΤΑΖΝΕΤ (4)
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΥΚΟΝΟΣ

Φρίκη στη Μύκονο: Θύμα ασέλγειας 13χρονη – Η κατάθεση του πατέρα: «Ο δράστης το έκανε 3 φορές»

Κοινοποίηση

 Δεν τα χωρά ο ανθρώπινος νους τα στοιχεία από την αστυνομική έρευνα για την υπόθεση ασέλγειας με δράστη έναν 61χρονο και θύμα ένα 13χρονο κορίτσι στο νησί… της Μυκόνου.

Ο πατέρας του παιδιού προσήλθε στις αστυνομικές Αρχές στις 4 Δεκεμβρίου 2023 και κατέθεσε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυκόνου ότι η κόρη του έπεσε θύμα του 61χρονου μέσα στο σπίτι του.

Πιο αναλυτικά, φέρεται να κατέθεσε ότι ο 61χρονος εκμεταλλευόμενος την απουσία του από το σπίτι, πλησίασε την 13χρονη κόρη του, της έδειξε βίντεο ερωτικού περιεχομένου από το κινητό του τηλέφωνο και στη συνέχεια αγκαλιάζοντας την, την τράβηξε πάνω στο σώμα του.

Ακολούθως πέρασε τα χέρια της γύρω από τους ώμους του, την ξάπλωσε στον καναπέ, την ακινητοποίησε και άρχισε να ασελγεί σε βάρος της.

Στη συνέχεια αποπειράθηκε να της αφαιρέσει τη μπλούζα και αφού εκείνη αντιστάθηκε , εκείνος συνέχισε τις ασελγείς πράξεις.

‘Όπως προέκυψε από την έρευνα ο 61χρονος σε χρονικό διάστημα από τα τέλη Οκτωβρίου 2023 έως τις 3 Δεκεμβρίου, προσέγγισε άλλες δύο φορές την ανήλικη, εκμεταλλευόμενος την απουσία του πατέρα της με μεθοδικότητα, προσφέροντας της υλικά αγαθά με σκοπό να την παραπλανήσει εκμεταλλευόμενος την εμπιστοσύνη του για την επίβλεψη της, την απομόνωνε και την φιλούσε στο λαιμό και στο μάγουλο κοντά στα χείλη. Τα συμβάντα είχαν κλιμακωτή ένταση, με εντονότερο το συμβάν στις 03/12/2023, το οποίο της προκάλεσε φόβο και το ανέφερε στους δικούς της ανθρώπους.

ΠΗΓΗ:reportaznet

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Αριάνα Ροκφέλερ: Διακοπές στην Ελλάδα για την χρυσή κληρονόμο – Οι φωτογραφίες από τη Μύκονο

Κ. Χατζηδάκης: Επενδύσεις και νέες θέσεις εργασίας με την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας – Επανεξετάζεται το πλαίσιο για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις

Πρόσκληση -Τελετή άφιξης πλωτού «Ευαγγελίστρια»