mykonostv.gr
Mykonos
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΥΚΛΑΔΕΣΜΥΚΟΝΟΣ

Μύκονος: Φρικτό θάνατο βρήκε ο 39χρονος – Τον «κάρφωσε» ο ταύρος στην κοιλιά και τον έσερνε

Κοινοποίηση

Συγκλονίζει η υπόθεση του θανάτου ενός 39χρονου άνδρα στη Μύκονο το βράδυ της Κυριακής (27/11), ο οποίος βρήκε ακαριαίο θάνατο όταν ταύρος του επιτέθηκε και τον κάρφωσε με τα κέρατα στην κοιλιακή χώρα προκαλώντας του διαμπερές τραύμα, ενώ στη συνέχεια τα ζώα παρέσυραν το αιμόφυρτο σώμα του. Λίγη ώρα μετά εντοπίστηκε το άψυχο σώμα του βουτηγμένο μέσα σε λίμνη αίματος.

Διαμπερές τραύμα στην κοιλιακή χώρα, προκάλεσε τον ακαριαίο θάνατο του 39χρονου

Πιο αναλυτικά, ο άτυχος 39χρονος άνδρας, κάτοικος Μυκόνου και πατέρας ενός παιδιού, επέστρεφε σπίτι του με τη μηχανή του το βράδυ της Κυριακής. Οδηγούσε σε επαρχιακό δρόμο του νησιού όταν ένα κοπάδι με αγελάδες του έκλεισε τον δρόμο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να περάσει. Τότε ήταν που κατέβηκε από το όχημα για να τις διώξει, αλλά δέχθηκε την μοιραία επίθεση που του στοίχισε τη ζωή.

Επέστρεφε σπίτι με τη μηχανή, όταν το κοπάδι του έκλεισε τον δρόμο και δέχθηκε την μοιραία επίθεση

Ξάδελφος του θύματος ανέφερε: «Ήταν ένα κοπάδι, κοπάδι με ζώα, κοπάδι με αγελάδες ήταν. Ήταν στο πλησίον οικόπεδο, ήταν μια πρόχειρη περίφραξη και έβγαιναν εύκολα. Είχε ένα μικρό μηχανάκι, έκανε στην άκρη για να τα διώξει γιατί ήταν μέσα στον δρόμο, για να μην γίνει κανένα ατύχημα, έγινε το κακό, το μοιραίο».

Το κοπάδι με τις αγελάδες και τον ταύρο που οδήγησαν στον θάνατο τον 39χρονο

Ένας ταύρος που βρισκόταν ανάμεσα στις αγελάδες επιτέθηκε στον άτυχο άνδρα, καρφώνοντάς τον με τα κέρατα του σε καίριο σημείο που οδήγησε σε ακατάσχεση αιμορραγία, με αποτέλεσμα ο 39χρονος να χάσει τη ζωή του ακαριαία.

«Το ζώο τον χτύπησε επί τόπου σε σημείο καίριο, και τον έσυρε κάτω» λέει ξάδελφος του θύματος

«Μεγάλη τραγωδία. Αν βλέπατε κάτω το οδόστρωμα, είχε ένα ποτάμι αίμα. Τον χτύπησε δηλαδή επί τόπου σε σημείο καίριο. Τον χτύπησε και τον έσυρε κάτω μετά το ζώο. Είναι μακάβριο, είναι απίστευτο».

Ήταν σοκαριστικό – Οι γιατροί δεν επέτρεψαν στην οικογένεια του 39χρονου να τον δουν νεκρό

Σημειώνεται ότι όπως αποκαλύπτει ο θείος του 39χρονου, το τραύμα ήταν διαμπερές και οι γιατοί δεν επέτρεψαν στην γυναίκα και τον αδερφό του θύματος να τον δούνε, καθώς το θέαμα ήταν σοκαριστικό.

Η οικογένεια του 39χρονου καταγγέλλει πως το συγκεκριμένο κοπάδι ανήκει σε άνθρωπο που συχνά δεν ήταν υπό τον έλεγχό του: «Είχαν γίνει απλές υλικές ζημιές, σε οχήματα και τέτοια όχι τώρα για να χτυπήσουν άνθρωπο έτσι. Όταν υπάρχουν ζώα μέσα στην μέση είναι αυτεπάγγελτο αδίκημα και έχει γίνει δικογραφία, έχει καταγραφεί το συμβάν», τόνισε ο ξάδελφος του θύματος.

Ο ιδιοκτήτης τους είχε κατηγορηθεί για παστούρωμα στο παρελθόν

Πριν από 3 χρόνια, είχαν καταγγείλει τον ίδιο άνθρωπο, τον ιδιοκτήτη των 5 αγελάδων και επιχειρηματία, για παστούρωμα αλλά και για το ότι κυκλοφορούσαν πολλές φορές χωρίς κανέναν έλεγχο. Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος Στέλιος Γκαρίπης τον είχε καταγγείλει για παστούρωμα, αλλά και για το ότι οι αγελάδες του κυκλοφορούσαν πολλές φορές χωρίς κανέναν έλεγχο.

«Τον Νοέμβριο, 9 Νοεμβρίου του 2020 είχα εντοπίσει τις 5 αγελάδες του συγκεκριμένου επιχειρηματία οι οποίες ήταν σε ένα αφύλακτο αγροτεμάχιο σε κεντρικό δρόμο της Μυκόνου και συγκεκριμένα από τον δρόμο που πηγαίνει από την χώρα στην Άνω Μερά και για τον λόγο αυτό, επειδή ήταν πάρα πολύ πιθανό ότι θα γίνει ατύχημα και θα τραυματιστούν και τα ζώα και θα προκληθεί και κάποιο ατύχημα, είχα υποβάλει μήνυση κατά του ιδιοκτήτη των συγκεκριμένων ζώων στο αστυνομικό τμήμα Μυκόνου», δήλωσε δικηγόρος, Στέλιος Γκαρίπης.

«Ο συγκεκριμένος είναι μεγαλοεργολάβος και δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο έχει σε αυτό το σημείο τα ζώα του. Έχει χιλιάδες ακίνητα στο νησί, θα μπορούσε να προβλέψει να τα έχει αλλού» επεσήμανε.

«Η μετακίνηση στην Μύκονο έχει γίνει πολύ επικίνδυνη»

Ο θείος του θύματος, Φανούρης Κουμπάρος, μίλησε στο Live News και ανέφερε: «Η μετακίνηση στη Μύκονο έχει γίνει πολύ επικίνδυνη. Το να φύγεις από την δουλειά σου και να πας στο σπίτι σου έχει γίνει ‘άθλος’ πια. Γεωπόνος δεν ήρθε να δει ότι είναι ακατάλληλο να υπάρχουν κοπάδια στον περιφερειακό δρόμο;», τόνισε ο θείος του θύματος.

Τώρα, η οικογένεια του 39χρονου θρηνεί τον άνθρωπό της, επειδή το κοπάδι βρισκόταν μέσα στη μέση του δρόμου χωρίς επίβλεψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Μύκονος: Συλλήψεις για υποβάθμιση περιβάλλοντος – Πώς οι αστυνομικοί τους έκαναν “τσακωτούς”

Η απόδειξη των 711 ευρώ από εστιατόριο της Μυκόνου που προκάλεσε οργή

Ενεργοποιείται το πρόγραμμα επιδότησης «Ανακαινίζω – Νοικιάζω» – Ποιους αφορά