mykonostv.gr
Img 9529
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μύκονος-Ερμής Σχηματαρίου: Μάχη με ενδιαφέρον στο κλειστό στην Άνω Μερά

Κοινοποίηση

Η Μύκονος αναμετράται με τον Ερμή Σχηματαρίου το Σάββατο στις 18:00 για την 12η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν. Ο αγώνας θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

Οι γηπεδούχοι με νέο προπονητή τον Γιώργο Σκαραφίγκα θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά από τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα. «Προερχόμαστε από ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων, το οποίο καλούμαστε να σταματήσουμε στο επερχόμενο παιχνίδι με την πολύ καλή και ταλαντούχα ομάδα του Ερμή Σχηματαρίου. Παρότι δεν έχουμε τον χρόνο και την άνεση λόγω του κυπέλλου να δουλέψουμε όπως θα θέλαμε, θα προσπαθήσουμε παλεύοντας φάση – φάση και με τη στήριξη του κόσμου να πάρουμε τη πολύτιμη αυτή νίκη», ανέφερε ο βοηθός προπονητή του ΑΟΜ, Γιάννης Λέκος.

Οι φιλοξενούμενοι μετρούν επτά νίκες στα οκτώ τελευταία παιχνίδια τους και θέλουν να διατηρηθούν στις κορυφαίες θέσεις της κατηγορίας. «Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε την Μύκονο, μια πολύ καλή ομάδα που έχει χτιστεί για να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Elite League. Προέρχονται από κάποια αρνητικά αποτελέσματα και σίγουρα θα ψάξουν κάποια αντίδραση. Εμείς είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και θα πάμε εκεί με σκοπό την νίκη όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι», τόνισε ο 29χρονος γκαρντ του Ερμή Σχηματαρίου, Δημήτρης Γερομιχαλός.

Πήγη:mykonosvoice.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Αριάνα Ροκφέλερ: Διακοπές στην Ελλάδα για την χρυσή κληρονόμο – Οι φωτογραφίες από τη Μύκονο

Super Κική για λιποαναρρόφηση: «Τώρα θα γίνω Ηλιάνα Παπαγεωργίου»

Βόλος 2024: Συγκίνηση στη βράβευση των παλιών πρωταθλητών, χιλιάδες κόσμος στις εξέδρες