mykonostv.gr
Images
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΥΚΛΑΔΕΣΜΥΚΟΝΟΣ

ΜΥΚΟΝΟΣ: Μάνα έβαζε τα παιδιά της να ζητιανεύουν για να κάνει διακοπάρες

Κοινοποίηση

Σοκ προκάλεσε στην τοπική κοινότητα της Μυκόνου η σύλληψη μιας αλλοδαπής, η οποία κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων. Η δράστιδα, όπως φαίνεται, εκμεταλλευόταν τα δύο ανήλικα παιδιά της, οδηγώντας τα σε πρακτικές επαιτείας με σκοπό την απόκτηση παράνομου εισοδήματος.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, έπειτα από προσεκτική παρακολούθηση και έρευνα. Είναι προφανές ότι πρόκειται για ένα περίπτωση που καταδεικνύει το μέγεθος του προβλήματος της εμπορίας ανθρώπων, ακόμη και σε τουριστικές περιοχές όπως η Μύκονος.

Στο πλαίσιο της εξωθητικής συμπεριφοράς της, η “μάνα” χρησιμοποιούσε τα παιδιά της ως μέσο για να κερδίσει τη συμπόνια και τον οίκτο των πολιτών, επισκεπτών και τουριστών, με σκοπό να λάβει χρηματικές προσφορές.

Η συλληφθείσα αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου, όπου θα αντιμετωπίσει τις κατηγορίες που έχουν σχηματιστεί εναντίον της.

Η εξιχνίαση της υπόθεσης είναι μέρος μιας ευρύτερης προσπάθειας των αστυνομικών υπηρεσιών του Νοτίου Αιγαίου για την ενίσχυση της αστυνόμευσης των τουριστικών περιοχών και την πρόληψη, αλλά και την καταπολέμηση των παραβατικών συμπεριφορών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

POS: Υποχρεωτικά για άλλους 35 κλάδους επαγγελματιών από 1/1/24 – Βαριά πρόστιμα στους παραβάτες

Κ. Μητσοτάκης: Ο αθλητισμός ενώνει και δεν διχάζει – Θα τον αναδείξουμε με έργα

Γνωστός επιχειρηματίας της Αθήνας και της Μυκόνου ο 73χρόνος που οδηγούσε μεθυσμένος