mykonostv.gr
Nounitotouni
LIFE STYLEΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ιωάννα Τούνη: Απαντά στα αρνητικά σχόλια για το βίντεο με τον δημόσιο θηλασμό – «Στο Twitter ξύδι»

Κοινοποίηση

Ιδιαίτερα επικριτικά σχόλια δέχθηκε η Ιωάννα Τούνη, όταν πριν λίγες ημέρες ανέβασε ένα story στο προσωπικό της προφίλ στο instagram, όπου και θηλάζει το μωρό που απέκτησε με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, δημόσια. Σήμερα (4/7) η διάσημη influencer τόσο στο instagram, όσο και στο TikTok, απάντησε στα όσα αρνητικά σχόλια δέχθηκε.

Συγκεκριμένα ανέβασε story στο instagram στο οποίο εξηγούσε πως σήμερα που γύρισε από τις διακοπές της, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου την ενημέρωσε για τα όσα έχουν γίνει. Στην συνέχεια η ίδια απάντησε πως: «Όπα, όπα Twitter ήσυχα. Παιδιά κράζετε άμα οι μαμάδες δεν θηλάζουν και δίνουν σκόνη, κράζετε αν οι μαμάδες θηλάζουν; Κράζετε γενικά κράζετε; Άλλη δουλειά δεν έχετε; Σόρρυ αλλά καθόλου δεν με απασχολεί. Μην, πολύ μην! Να θηλάζετε απενοχοποιημένα όπου θέλετε πραγματικά και πάνω στον Πύργο του Άιφελ θα μπορούσα να θηλάσω, δεν με νοιάζει καθόλου».

Το βίντεο συνόδεψε και με λεζάντες στις οποίες έγραφε: «Στο Twitter ξύδι», «Θα θηλάζω το μωράκι μου όπου θέλω!», «Φτάνει πια το αστειάκι αυτό που κάνετε τις μαμάδες να νιώθουν ντροπή και ενοχικά για το πιο απλό πράγμα… να ταΐσουν το παιδί τους!», «Συμπεθέρες μου, είτε θηλάζετε, είτε δίνετε συμπλήρωμα, μην σας απασχολεί καθόλου ο κόσμος! ΚΑΜΑΡΙ ΣΑΣ!».

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

Ενώ λίγο αργότερα αναδημοσίευσε και ένα post το οποίο μιλούσε για τις επιθέσεις που δέχθηκε με αφορμή τον δημόσιο θηλασμό και σημείωσε με δύο λεζάντες ότι: «Να πω εδώ ότι αυτές είναι οι απόψεις στην Ελλάδα του 2023!». «P.S: Στο Κάιρο που είναι Μουσουλμανική χώρα, (και υποτίθεται πολύ πιο συντηρητική) δεν αντιμετώπισα ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα, όπου και θήλασα το μωράκι μου! Ααααα ρε Ελληνάρες στον Μεσαίωνα, κάψτε με στην πλατεία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Δεκάδες κορυφαίοι επιστήμονες υπέγραψαν συμφωνία για την αποτροπή της δημιουργίας βιολογικών όπλων

Έλεγχοι της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας σε Σαντορίνη, Μύκονο και σε άλλες τουριστικές περιοχές

Αλόη βέρα – Σαρδέλη: Ποιο μέρος του φυτού είναι επικίνδυνο