mykonostv.gr
4c5199869e414200895080c15e31d254 (1)
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΥΚΟΝΟΣ

Εβελίνα Μαυρίδη: Υπηρεσίες καθαρισμού επόμενης γενιάς με την CLEAN i.T

Κοινοποίηση

Τη Νο 1 πλατφόρμα παραγγελίας υπηρεσιών καθαριότητας, την CLEAN i.T (thecleanitapp.com), ίδρυσε η Εβελίνα Μαυρίδη. Το CLEAN i.T είναι ένα SaaS/Marketplace που παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να παραγγείλουν on-demand υπηρεσίες καθαρισμού και να πληρώσουν online, σε λίγα μόλις βήματα, από τον υπολογιστή ή το τηλέφωνό τους. Συνεργάζεται αποκλειστικά με Επαγγελματικές Εταιρείες Καθαρισμού και Facility Management, με βασική προτεραιότητα την ποιότητα και την ασφάλεια των υπηρεσιών. Καλύπτει δε όλη την αγορά των ακινήτων (διαμερίσματα, γραφεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ξενοδοχεία), ακόμα και θαλαμηγούς.

Μέσω του αλγορίθμου της, η CLEAN i.T μπορεί να προβλέψει/εκτιμήσει ρεαλιστικά τις συνολικές ώρες, τις εργασίες, τα απαραίτητα προϊόντα για κάθε είδους υπηρεσία / για κάθε είδους ιδιοκτησία, να προσφέρει το συνολικό κόστος των υπηρεσιών και να προτείνει προϊόντα για βέλτιστα αποτελέσματα. Η πλατφόρμα διαθέτει ένα ευέλικτο σύστημα SaaS για τους συνεργάτες της, όπου μπορούν να διαχειρίζονται digitally τις εταιρείες τους, τους πόρους, το εργατικό δυναμικό, τα προϊόντα και πολλά άλλα.

Η εταιρεία παρέλαβε την πρώτη της παραγγελία στα 10 πρώτα λεπτά που η πλατφόρμα ήταν live, ενώ μέχρι στιγμής έχει χιλιάδες εγγεγραμμένους πελάτες και παραγγελίες. Καλύπτει εκατοντάδες υπηρεσίες καθαρισμού, συνεχώς προστίθενται νέα είδη και νέες υπηρεσίες, ενώ έχει ήδη δεκάδες συνεργάτες στην Ελλάδα, οι οποίοι συνεχώς αυξάνονται.

Οι υπηρεσίες της CLEAN i.T είναι διαθέσιμες σε Αττική και Μύκονο, ενώ μέχρι τέλος του έτους θα είναι διαθέσιμες και στη Βόρεια Ελλάδα. 

Έχει πραγματοποιήσει στρατηγικές συνεργασίες με εταιρείες Real Estate και Property Management, ενώ στις κριτικές στο εσωτερικό Review System και σε Κριτικές Google έχει 5/5 αστέρια.

Η πλατφόρμα, η οποία λανσαρίστηκε τον Οκτώβριο του 2022, βρίσκεται σε συζητήσεις με Έλληνες και ξένους επιχειρηματίες για να κλείσει Seed γύρο χρηματοδότησης, ώστε να επεκτείνει τις δραστηριότητές της, να αυξήσει την ομάδα της, να βελτιώσει και να αναπτύξει περαιτέρω το προϊόν της και να επεκταθεί σε περισσότερες στρατηγικά επιλεγμένες περιοχές εντός της Ελλάδας, αλλά και εκτός.

Στόχος της Εβελίνας είναι να αλλάξει συθέμελα την αγορά των καθαρισμών, την αντίληψη που υπάρχει γύρω από τις συγκεκριμένες υπηρεσίες, και να συμβάλει στην υιοθέτηση μιας Green Cleaning κουλτούρας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Mεθοδολογία:  Από τις πάνω από 100 υποψηφιότητες που συγκέντρωσε το “Forbes” –είτε μέσω αιτήσεων των ίδιων των ενδιαφερομένων είτε μέσω προτάσεων από ιδρύματα και αρμόδιους φορείς–, η συντακτική ομάδα έκανε μια πρώτη διαλογή και κατέληξε σε 55. Η κριτική επιτροπή, η οποία αποτελούνταν από τους κ.κ. Σπύρο Θεοδωρόπουλο (Διευθύνοντα Σύμβουλο της Bespoke SGA Holdings), Μιχάλη Μπλέτσα (Διευθυντή Πληροφορικής στο Media Lab του MIT), Απόστολο Ταμβακάκη (Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο EOS Capital Partners) και Θεοχάρη Φιλιππόπουλο (Πρόεδρο του Capital.gr, Πρόεδρο των Αττικών Εκδόσεων), αξιολόγησε τις υποψηφιότητες με βαθμολογίες από το 1 (χαμηλότερο) έως το 4 (υψηλότερο), βάσει των οποίων διαμορφώθηκε η οριστική κατάταξη.  Η σειρά δημοσίευσης έχει οριστεί σύμφωνα με τη βαθμολογία των μελών (από την υψηλότερη στη χαμηλότερη) και εν συνεχεία, αλφαβητικά.  Προϋποθέσεις συμμετοχής στη λίστα “Forbes 30 under 30 Greece 2024” πληρούσαν όσοι  είναι γεννημένοι από την 1/1/1994 και μετά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

«Οι νέοι μας είναι η ελπίδα για το μέλλον της χώρας και του νησιού»

“ΚΥΚΛΟΣ”: Ενημέρωση για τις γνωστοποιήσεις ενοικιαζομένων δωματίων – διαμερισμάτων

Σκέρτσος: Βασική μας προτεραιότητα η καταπολέμηση της μαύρης εργασίας και της φοροδιαφυγής